Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΡΦΕΑ

Ευχάριστο Σαββατοκύριακο για τον ΟΡΦΕΑ στο σύνολό του. Όλες οι ομάδες ανεξαρτήτως ηλικίας και κατηγορίας πέτυχαν τη νίκη στα αντίστοιχα πρωταθλήματα που συμμέτεχουν. Οι συνολικές νίκες ήταν 7. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή:
   
       Ο Ορφέας Puma Ξάνθης για το πρωτάθλημα της Δ! Εθνικής Κατηγορίας κέρδισε με 2:1 τον Έβρο Σουφλίου, αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σορ με 0:1. Έτσι έκανε σημαντικό βήμα για τη σωτηρία του στην κατηγορία.
Σύνθεση Ορφέα: Μεμέτογλου, Πεχλιβάνης (Μαυρίδης), Μαυρόπουλος, Παυλακάκης, Τηλαβερίδης, Σουκρήογλου, Καραγκιόζης, Μόσχος, Μπαμπαϊτης (Δάρδας), Ξανθόπουλος (Μαλαδένης), Τουγιάλ.
     
       Ο Ορφέας 2005 για το πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας Ξάνθης πέτυχε επίσης τη νίκη με 2:1 επί του Ερυθρού Αστέρα Σελέρου. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές έπιασαν πολύ καλή απόδοση και επικράτησαν δίκαια του αντιπάλου τους.
Σύνθεση Ορφέας 2005: Μαυρόιπουλος, Πιλέ, Σινάπογλου, Γιουνούζογλου, Βασιλειάδης, Κοιλούδης, Κιουλού (Κιούρτ), Παπαδόπουλος, Μεχμετ Αλή (Καρά Αλή) (Μπόζ), Καραμανής, Κωφίδης.

        Η ομάδα των Παίδων (1997-98) του Ορφέα συνέτριψε με 4:0 τον Ολυμπιακό Λεύκης για το αντίστοιχο πρωτάθλημα. Ένα λευκό πρώτο ημίχρονο μάλλον ξύπνησε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, που ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο σκοράροντας 4 γκολ.
Σύνθεση Ορφέα: Μαυρόπουλος, Χατζόπουλος, Μίχογλου, Καλλίδης, Παπαδόπουλος, Κιουλού, Κοιλούδης,. Μολλά Χασάν,Μεχμέτ Αλή, Μουρτζανός, Ζοσιμίδης. έπαιξαν ακόμη: Αδαμίδης, Καρά Αλή, Τσιλιγκρός,

         Η ομάδα των Προπαίδων (1999-2000) του Ορφέα κέρδισε με 5:3 την Γενισέα για το αντίστοιχο πρωτάθλημα. Ενώ ξεκίνησε ιδανικά και προηγήθηκε με 2:0, η Γενισέα κατάφερε να το γυρίσει σε 2:3. Εκεί ξύπνησηαν για τα καλά τα ΄΄νιάτα΄΄ του Ορφέα και έκαναν τη ολική επαναφορά σε 5:3.
Σύνθεση Ορφέα: Ντογουκάν, Κουτσογιάννης, Σακαλή, Γκράνας, Χαλήλ, Μούτε, Νεοφυτίδης, Γκαζιμπαγιαζίδης, Καρά Αλή, Τζραγκασπανιάν, Μπουράκ Έπαιξαν ακόμη: Τουρούτ, Πιλέ, Καπζά, Βουλγαρίδης, Ερντέμ, Χουσείν, Τσάπαρης, Μετζνούν.

         Η ομάδα των Τζούνιορ  (2001-02) του Ορφέα συνέτριψε με 8:1 τον Ολυμπιακό Λεύκης Β για το αντίστοιχο πρωτάθλημα. Οι νεαροί άσοι ήταν πραγματικά καταιγιστικοί
Σύνθεση Ορφέα: Μεμέτογλου, Κιουλού, Καρατζάς, Τανούζι, Χατζόπουλος, Γκαζιμπαγιαζίδης,Παπαδόπουλος,Κουτσογιάννης Αλ.Έπαιξαν ακόμη: Χριστοδούλου, Καλλίδης, Ντογουκάν.

       
         Η ομάδα των Προτζούνιορ A (2003-04) του Ορφέα κέρδισε με 2:1 τον Κόσυνθο για το αντίστοιχο πρωτάθλημα.
Σύνθεση Ορφέα: Καλογιάννης, Εβλαδιμηρίδης, Γούλας Αλ. ,Σακαλή, Ζιπίδης, Τουμπάρης, Γρηγοριάν.
      
         Τέλος η ομάδα των Προτζούνιορ Β (2003-04) του Ορφέα κέρδισε στα χαρτία τις Ελπίδες Πάοκ μιας και η δεύτερη δεν κατέβηκε να αγωνιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου